آموزش املت فرانسوی

یک نوع املت فرانسوی

یک نوع املت




مواد لازم
تخم مرغ 3 عدد .خامه 1.5 تا 2 قاشق غذا خوری. کره جهت سرخ کردن. نمک و خردل به مقدار لازم.
طرز تهیه.

زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده و زرده را در ظرفی ریخته و آنقدر می زنیم که زرد خیلی روشن شود سپس مقداری از خامه و نمک را در آن ریخته و هم می زنیم سفیده تخم مرغ را در ظرفی دیگر می زنیم تا کفی سفید رنگ و سفت شود و مقداری خامه نیز در آن اضافه می کنیم سپس به آرامی می زنیم تا پف آن نخوابد حالا زرده و سفیده را با هم مخلوط کرده و در تابه کره را انداخته تا آب شود سپس مواد را در ماهیتابه ریخته و با حرارت ملایم گاز می پزیم به جای خامه می توانیم از مقدار کمی شیر نیز استفاده کنیم اگر در منزل خردل ندارید می توانید موقع سرو املت از فلفل استفاده کنید اما فلفل را داخل املت نریزید زیرا باعث بد رنگ شدن املت شما می شود و برای اینکه املت بدون سوختن مغز پخت شود بهتر است از شعله پخش کن زیر ماهیتابه استفاده شود. این املت را می توانیم با مقداری قارچ سرخ شده و زیتون تزئین و با نان فرانسوی میل کنیم – این غذا در فرانسه طبخ می شود.

منبع:http://forum.niksalehi.com/forum282/thread69537.html

 

/ 0 نظر / 15 بازدید